Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

Tóth-Kiss Nikoletta

E-MAIL: nikolettatothkiss@gmail.com
TEL.: +36 70 605 1956
SZALON CÍME: 6000 Kecskemét, Jókai utca 26. fsz. 9.
OKTATÁSOK: Lash Filler, Brow Bomber

 

2010 óta dolgozom a szépségiparban, kéz-és lábápolás mellett szempilla építéssel foglalkoztam. 2018-ban kozmetikus végzettséget szereztem és 2021 óta már csak ebben az ágazatban tevékenykedem.

Három-négy évvel ezelőtt találkoztam először szempilla lifting és szemöldök lamináló kezelésekkel, mely azonnal magával ragadott. Örömmel töltött el, hogy azon vendégeimnek is lett egy-egy új kezelés típus, akik valamilyen okból adódóan nem viselhetnek műszempillát (allergia, természetesség hívei), illetve akár vékonyabb, akár vastagabb szemöldökszálakkal rendelkeznek.

Számtalan termékcsaládot kipróbáltam az évek alatt, de az átütő sikert egyértelműen az InLei® termékei hozták meg számomra mindkét szolgáltatásban. Rajongásom határtalan a márka iránt. Mindemellett saját tudásomat versenyeken való részvétellel szeretném még bővíteni.

Ha Te is szeretnél/szeretnéd
- egyedülálló, komplex kezeléseket nyújtani vendégeidnek,
- bővíteni szolgáltatásaid körét kiváló minőségben,
- magasabb szintre emelni a tudásod,
- végre révbe érni a Lash filler, Brow bomber kezelésekkel,

akkor KECSKEMÉTEN várlak képzéseimen. :)

A hivatalos InLei képzésen minden apró részletre kitérünk (mi miért, hogyan történik elméletben és gyakorlatban egyaránt), valamint saját tapasztalataimat is megosztom a tanulóimmal. A  a képzést követően pedig mentorként is számíthatnak rám.

Bármilyen kérdés esetén keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen! :)