Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

bemutatkozás

Üdvözöllek az InLei Hungary hivatalos weboldalán!

Sági Szabina vagyok, az InLei cég magyarországi képviselője. 

Az InLei egy olasz márka, olasz fejlesztésű, és gyártású termékekkel, melynek alapítója Tatiana Shcherbyna ukrán szempilla specialista. A céget megalapulása óta (2016) figyelemmel követem, szemtanúja voltam azonnali elképesztő sikerének Olaszországban, majd hamar utat tört magának Európában, és a világ több pontján, immár 28 országot hódított meg innovatív termékeivel, és kezeléseivel.

Mi átadjuk neked az InLei sikerének titkát, hogy te is gyümölcsöző vállalkozást építhess fel, és konkurenciád fölé emelkedhess! Képzésenkről a "hivatalos képzések" menüpontban olvashatsz bővebben. 

Az InLei® tudományosan is alátámasztott, tápláló, dúsító, hosszabbító, és göndörítő-formázó kezeléseket kínál a szempillák, és szemöldökök számára. 
Az InLei kezelések, és termékek, 100%-ban megfelelnek az európai kozmetikai szabályozásoknak, biztonságosan használhatod őket!

Az InLei kezelésekkel:

• igényes, hűséges vendégköröd lesz
• növelheted a bevételed
• szakmailag a konkurenciád fölé emelkedhetsz
• magabiztosan, szakszerűen végezheted el a kezeléseket
• a vendégeidnek végre tényleg a legjobbat adhatod

A Lash Filler egy komplex, egyedülláló kozmetikai kezelés a szempillák szépségéért, és egészségéért, tartós íveléssel. A milánói kilinikai tesztek kimutatták, hogy 3 kezelés után átlagosan 24%-kal vastagodnak meg a természetes szempillák. A vastagabb és dúsabb természetes szempillákon túl garantált a tartós ív is, a vendég igényei szerint lehet természetesebb, vagy látványosabb ívet is elérni!
A kezelés hossza 60-90 perc, tartóssága 6-12 hét, így érdemes kb. 2 havonta ismételni a kezelést az eredmény fenntartása érdekében.
A Lash Filler kezelés hivatalos ajánlott szalon ára: 15.000 ft
A Lash Filler anyagokat ide kattintva találod.

A Brow Bomber innováció a szemöldök laminálásban, rendezett, formázott, egészséges fényű, táplált szemöldököt eredményez. A kezelés során tartósan formázzuk a szemöldök szálakat, a formázást szemöldökszedéssel tökéletesítjük, festéssel az arc tónusaihoz igazítjuk a szemöldök színét, és végül egy mélyre ható tápláló vajas pakolást kenünk fel. A kezelés eredménye dús, egészséges, az arc adottságaihoz igazított divatos szemöldök.
A kezelés hossza 40-60 perc, tartóssága 4-8 hét, érdemes kb. 4-8 hetente ismételni a kezelést az eredmény fenntartása érdekében.
A Brow Bomber kezelés hivatalos ajánlott szalon ára: 12.000 ft
A Brow Bomber anyagokat ide kattintva találod.

Az InLei termékek nem csak a fő hatóanyagokban kiemelkedőek, hanem a kezeléshez szükséges minden kiegészítő, és eszköz is páratlan figyelemmel lett megtervezve, hogy a Te munkádat megkönnyítse!
Minden termékről részletes leírást találsz a termékoldalakon.

Én azért döntöttem az InLei márka mellett, mert sikere nem csak légből kapott marketing szövegeken alapszik, hanem valódi tudományos vizsgálatokkal tesztelték a kezelések hatékonyságát, a vendégeim pedig nagyon hálásak az eredményekért, és tudják hogy az InLei kezelések nem okoznak kárt a szemöldökükben, szempilláikban!

Azoknak a szépségipari szolgáltatóknak ajánlom az InLei kezelések bevezetését, akiknek nem csak a pénz számít, hanem a vendégeik hosszútávú elégedettsége a fontos, mert abban hiszek, hogy igényes vendégkört csak igényes szolgáltatással lehet kialakítani!

Az InLei egy prémium márka? Próbáld ki a termékeket, és döntsd el magad, mi bízunk a szakmabeli vásárlóink véleményében! Mint ahogy sokan már megírták nekünk, valószínűleg utána már te sem szeretnél más anyagokkal dolgozni! ;)

Bármilyen kérdés esetén keress minket bizalommal az inlei.hungary@gmail.com e-mail címen.