Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

Tanács Anikó


E-MAIL: info@anikotanacs.studio
TEL.: +36 20 360 4158
SZALON CÍME: 1132 Budapest, Kresz Géza utca
OKTATÁSOK: Brow Bomber


Bemutatkozás

Ha szemöldök formázás, festés, laminálásról van szó egészen biztos vagyok benne, hogy valahonnan már hallhattál rólam. 2018 óta foglalkozom szemöldök stylinggal és itthon elsők között kezdtem a szemöldök laminálást készíteni és oktatni is. 

2022-re többszörös díjnyertes szemöldök stylist lettem, több előadást tarthattam és emellett az ICONIC verseny alapítója is vagyok. 

Fontos számomra, hogy a tanuló ténylegesen megtanulja a gyakorlati részét a szemöldök formázásnak hiszen egy jó mozdulat többet ér mint több másik tanfolyam - mikor csak azt érzed, hogy még mindig nem az igazi, de nem tudod, hogy mi hiányzik! 

Kell egy segítő ember, aki a cérna fogásán át a megfelelő szín kikeveréséig megtanít mindent. 

Egy szép lamináláshoz hozzá tartozik a szemöldök styling, melynek főbb elemei a személyre szabott forma, megfelelő szín kiválasztása és talán a legfontosabb az adott szemöldökhöz illő legjobb festési technika megválasztása - mindezt a tudást átadom Neked a Brow Bomber oktatásomon - hogy igazi Brow Artist legyél :)

És ha már minden tökéletes, akkor jöjjön a munkád szép prezentálása. Elméletben és gyakorlatba is fotózunk, színhőmérsékletet, kompozíciót nézünk, hogy minden a lehető legszebben mutasson.

A képzéshez és a képzés után is folyamatosan kapsz új információkat - webinar, hírlevél útján - így nem fogsz lemaradni a legújabb trendekről.

A szalon Budapesten szívében a Kresz Géza utcában található, amit Szandival közösen álmodtunk meg és ha mindkét képzésre szeretnél jönni akkor két specialista fog Téged oktatni és kérheted a páros kedvezményt is, mind a két képzés együttes elvégzése esetén :)

Szegeden megbeszélés alapján szintén elérhetőek a képzéseim.

Ha kérdésed lenne írj nyugodtan valamelyik elérhetőségen :)Visszajelzések: