Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

Kovács Mónika Anna

E-MAIL: kovacsmonikaanna@gmail.com
TEL.: +36 70 508 2347
SZALON CÍME: 
OKTATÁSOK: Lash Filler, Brow Bomber

 

Kovács Mónika Anna vagyok, a Mona kozmetika tulajdonosa és mostantól Magyarország egyik hivatalos InLei oktatója is. A szalonom Békés vármegyében, Szarvas város szívében található. A megyében már többen ismerhettek és tudhatjátok, hogy kozmetikai pályafutásom kezdete óta szempilla lifting - mostmár InLei Lash Filler - rajongó vagyok, (elkészítésében és viselésben egyaránt), amire a környező városokból is járnak át a vendégek hozzám.

Képzésről képzésre járva, rengeteget gyakorolva próbáltam jó szakemberré válni, de egy anyag sem hozott akkora áttörést az életemben, mint az InLei. 

2021-ben ismerkedtem meg az InLei márkával, amikor egy Lash Filler versenyre jelentkeztem. Ekkor volt életem első rendelése az InLeitől. Nem tudtam rá szavakat találni… a  termék lenyűgözött. A versenymunka alatt beleszerettem az InLei termékekbe, majd a továbbiakban a vendégeim elégedett mosolyába. :)

Az InLei kupán 2021-ben I. helyezést értem el, ami még jobban megerősített a Lash filler iránti szeretetemben. A vendégeim elégedettsége mellett természetesen a saját elégedettségem is motivált, így a következő évben neveztem a másodszor is megrendezésre kerülő InLei kupára, ahol szintén sikerült dobogós helyen végeznem. A vendégeim egyre elégedettebbek voltak, úgy éreztem a márkának köszönhetően sikert sikerre halmozok… és tényleg, így ejtett rabul az InLei. 

Remélem a történetemet olvasva Te is kedvet kaptál, hogy a siker útjára lépj! Amiben biztos lehetsz, hogy az oktatással én segítségedre leszek ezen az úton.

Szívesen várlak az oktatásomon, ha szeretnél szakmailag elismert és valóban képzett szakemberré válni. Fogom a kezed és segítek Neked elérni, hogy higgy a munkádban, biztosítom számodra az ehhez szükséges tananyagot. Ha mégis bizonytalan vagy, nyugodtan keress meg, szívesen a segítségek. 

Várlak  Szarvason a  kozmetikámban, ahol a tudás és a jókedv garantált. Ha Békéscsabán vagy Gyulán dolgozol és a saját szalonodban éreznéd magad komfortosabban, akkor arra is lehetőséged van, hogy ott tartsuk meg számodra az oktatást.

Tűnj ki a tömegből, legyél Te is olyan szakember, aki klinikailag bevizsgált anyagokkal dolgozik, így garantálva a szempillák megerősítésését, nem pedig azok roncsolását.

Mert ez nem lifting, ez Lash Filler!