Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

ADIUTRIX - NÖVESZTŐ SZÉRUM szemöldökre és szempillára - 1 db
ADIUTRIX - NÖVESZTŐ SZÉRUM szemöldökre és szempillára - 1 db
15 000 Ft

ADIUTRIX - NÖVESZTŐ SZÉRUM szemöldökre és szempillára - 1 db

ADIUTRIX - NÖVESZTŐ SZÉRUM szemöldökre és szempillára - 1 db
ADIUTRIX - NÖVESZTŐ SZÉRUM szemöldökre és szempillára - 1 db

InLei® Adiutrix növesztő szérum szemöldökre és szempillára

A kizárólag természetes növényi kivonatoknak köszönhetően használata biztonságos, nem tartalmaz hozzáadott gyógyszeres összetevőket, melyek hosszútávon káros hatásokat okozhatnak.

A Long Term teszt során 30 napon keresztül napi kétszer alkalmazták az Adiutrix szérumot az önkéntesek, az eredmény pedig szemmel láthatóan hosszabb, dúsabb természetes szemöldök- és szempillaállomány lett.

INNOVATÍV HATÓANYAGOK:
    REBALANCING KOMPLEX: a mungóbab hajtásokból és bíborhere virágokból nyert kivonat a szőrszálak mélyére hatolva helyre állítja a hajhagymák növekedési ciklusát, elősegítve ezzel a hosszabb és dúsabb szőrzet növekedését.  

   • VOLUMIZING KOMPLEX: alapja a fermentált datolya kivonat és a rizs aminosavjai, mely molekulák hidratálják, selymessé varázsolják és megvastagítják a szőrszálakat.

ÍGY HASZNÁLD:
Legalább 50 napon keresztül, minden nap reggel és este, vidd fel szérumot a szempilláidra és szemöldöködre, teljesen bevonva őket a tőtől a hegyükig. Pár másodpercig hagyd beszívódni, megszáradni. Nem leöblítendő! Műszempilla viselése alatt is használható!Próbáld ki, ha Te is igézően hosszú pillákra és dús szemöldökre vágysz!


20.000 ft feletti rendelés esetén AJÁNDÉKot választhatsz a kosárba lépve!
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 18.000 FT FELETT!

A szállítással kapcsolatban IDE kattintva olvashatsz!

15 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 750 Ft
Részletek

Az InLei® ADIUTRIX SZÉRUM története

Az Adiutrix Szérum megalkotását a minding dúsabb, és hosszabb szempillákra vágyó, igényes vendégkör ihlette.

A Lash Filler kezelésekkel látványosan tudjuk erősíteni, és javítani a szempillák állapotát, azonban a vendégek szerették volna otthon is, a mindennapok során folytatni a szempilláik dúsítását.

Az már köztudott, hogy a Lash Filler kezelés nem csak a tartós ívelésben jár az élvonalon, de látványosan vastagítja és erősíti a természetes szempillákat, így fontos volt a az Adiutrix Szérum kifejlesztésénél is, hogy hasonlóan látványos eredményt hozzon, BIZTONSÁGOS keretek között!

Az Adiutrix Szérum sikere köszönhető a legmodernebb gyártási technológiák ötvözésének, a növényi alapú hatóanyagok gondos kiválasztásának, és a folyamatos tesztelési folyamatnak.

A laboratóriumban 18 különböző formulát próbáltunk ki, és részletesen analizáltuk mindegyiket, mígnem megtaláltuk a legeredményesebbet!
A több éven keresztül tartó kutatás, tesztelés, és gyártási folyamat meghozta a gyümölcsét!

Miben más az Adiutrix a többi növesztő szérumhoz képest?
A piacon eddig legelterjedtebb szemöldök-, és szempillanövesztő szérumok legtöbbször gyógyszeres összetevőik miatt hatásosak, azonban ezek sajnos negatív mellékhatásokkal járhatnak a szem és a szempillák egészségére nézve!

Ezzel szemben az Adiutrix Szérum legfőbb előnyei:

- MINŐSÉGI hatóanyagok, növényi kivonatokból (mungóbab hajtások, bíborhere virágok, rizs aminosavak, datolya kivonat...)
- BIZTONSÁGOS használat, gyógyszeres összetevők nélkül
- HATÉKONYSÁG az egészsésgesen dús és hosszú szempillákért
- NINCS NEGATÍV MELLÉKHATÁSA 


ÍGY HASZNÁLD:
Legalább 50 napon keresztül, minden nap reggel és este, vidd fel szérumot a szempilláidra, és szemöldöködre, teljesen bevonva őket a tőtől a hegyükig. Pár másodpercig hagyd beszívódni, megszáradni. Nem leöblítendő!
Amint beszívták a szálak a szérumot, máris folytathatod a pilláid szépítését, ugyanis az Adiutrix Szérum kiválóan kompatibilis Fashion Lash védelmező fixálóval, és a Frida tápláló szempillaspirállal.

Az Adiutrix Szérumot alávetettük természetesen a követlező teszteknek is:
- CHALLENGE TEST: a termék tartósságát tökéltetesítettük a Challenge Test-nek köszönhetően
- OCULAR IRRITATION TEST: a szemirritáció teszt után biztosak lehetünk benne, hogy nem okoz irritációt a szemnek
- PATCH TEST: megbizonyosodtunk arról is, hogy a bőrt sem irritálja a szérum!

AZ IGAZÁN ŐRÜLETES SZEMPILLÁKÉRT KOMBINÁLD A LASH FILLER GÖNDÖRÍTŐ-ERŐSÍTŐ KEZELÉST AZ OTTHONI ADIUTRIX SZÉRUMOS DÚSÍTÁSSAL! ;)

Értékesítésre ajánljuk a 9 db-os Adiutrix Szérumot is, kiállító csomagolásban :)

Adatok
Gyártó
InLei
Gyártói Cikkszám
8055271721231
Cikkszám
8055271720302
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!