Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

Széll Klaudia


E-MAIL: windbeautyoffice@gmail.com
TEL.: +36 20 374 4454
SZALON CÍME: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/b.; 9024 Győr, Babits Mihály utca 38/c.
OKTATÁSOK: Lash Filler, Brow Bomber

 

Szociálpedagógusként végeztem 2008-ban és közel három évig dolgoztam autista gyerekekkel.

2014-ben elvégeztem egy tanfolyamot a budapesti Glamour Makeup Academy sminkiskolában, majd 2015-ben egy műszempilla építő alapképzést, de mivel úgy éreztem, hogy a tudásom hiányos és nem volt bennem kellő motivációt a továbbfejlődéshez, közel két évig nem dolgoztam a szakmában.

2018-ban megszületett bennem a döntés, hogy professzionális szintre szeretném fejleszteni a tudásomat, így Németországban több képzésen is részt vettem (műszempilla építés, szempilla lifting, szemöldök lamináció) és lassan az életem szerves részévé vált a műszempilla építés. Vendégeim számának gyarapodásával a szakma szerelmese lettem és a sminkelés és műszempilla építés kiemelt fontosságú lett az életemben.

Egy álmom vált valóra 2019-ben azzal, hogy hazaköltözésem után egy barátnőmmel megnyitottuk első szépségszalonunkat. Egy nagyszerű lehetőségnek köszönhetően, egy német vezető brandhez csatlakozhattam, mint műszempilla építő oktató és mint magyarországi forgalmazó. Az év végére újabb mérföldkőhöz értem, amikor egy nagyobb szalont nyitottam Győrben.

Az elkövetkező években több képzést is elvégezve a szakmai fejlődésre koncentráltam.
/2020 - vízálló smink, menyasszonyi smink tanfolyam Dömösi Zsuzsanna sminkmesternél
2022 - sminktetováló tanfolyam Ukrajnában, a Sviatoslav Academy vezető trainerénél, Yana Moskalenkonál/

2023-tól már nemcsak Győrben, hanem Budapesten is tartok oktatásokat.

Megtisztelő, hogy műszempilla építő oktatásaimra akkora az érdeklődés, hogy 2024 januárjában egy még tágasabb szalonba költöztem Győr szívében.

2024 januártól hivatalos InLei oktató lettem az InLei Magyarország tulajdonosának, vezető trainerének, Sági Szabinának köszönhetően.

Lash Fillér és Brow Bomber innovatív szempilla- és szemöldök formázó oktatásaim elérhetőek Komáromban és Budapesten egyaránt. 

Az oktatói munka, a webshop üzemeltetés és a napi 9-10 óra munkavégzés mellett, ha időm engedi, versenyeken is örömmel veszek részt. 

Eredményeim:
- 2020: Lash Barbie Championship Barbie Doll Art kategória: 2. helyezett
- 2023: International Championship Lash Brow Champ Color Lash Professional kategória: 1. helyezett
- 2023: International Championship Lash Brow Champ L, M Curl Professional kategória: 2. helyezett
- 2023: Hungarian Lash Queen Art Expert kategória: 1. helyezett

Hitvallásom, hogy folyamatosan fejlesszük termékismereteinket, szakmai tudásunkat, hogy vendégeinket, tanulóinkat mindig naprakész, innovatív szolgáltatásokkal tudjuk kiszolgálni. Ennek érdekében a mai napig is több szakmai továbbképzésen veszek részt.