Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

Sági SzabinaE-MAIL: info@inlei.hu
TEL.: +36 20 319 0650
SZALON CÍME: 1093 Budapest, Lónyay utca 46.
OKTATÁSOK: Lash Filler, Brow Bomber

9 éve dolgozom a szépségiparban (szempilla építés, sminktetoválás, oktatás, zsűrizés), ezen belül 5 éve foglalkozom az InLei-jel, hiszen azonnal rabul ejtett a Lash Filler kezelés. Olaszországban, Rómában tartottam hivatalos képzéseket, majd 2022 elején úgy döntöttem, hogy elhozom az InLei lenyűgöző világát Magyarországra is, hiszen ez a brand egy új szintre emeli a teljes szempilla-, és szemöldök lifting kezeléseket. Az oktatásokon kívül tehát az InLei magyarországi ügyvezetését is vállaltam.

De miért tetszett meg ennyire? Az InLei más mint bármi egyéb a piacon kapható lifting termékcsalád, az InLei egyedi, komoly, precíz, innovatív, és ami talán mindenki számára a legjobb hír: a teljes cégkultúra arra épül, hogy ne csak az önmaga malmára hajtsa a vizet, hanem minden InLei-jel foglalkozó szakembernek segítsen még gyümölcsözőbbé tenni a vállalkozását! 

Budapesten tartok képzéseket, az oktatásba beleadom a 100%-ot, minden apró részletre felhívom a tanulóim figyelmét, hiszen kiemelten fontos számomra, hogy a résztvevők a képzés után maximális magabiztossággal, és szakértelemmel végezzék a kezeléseket a vendégeiken! 

Várlak szeretettel, ha végre biztosra mennél :)

Visszajelzések: