Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

Hortobágyi-Galántai Ágnes

E-MAIL: agnes.inlei@gmail.com
TEL.: +36 70 638 9625
SZALON CÍME: 
OKTATÁSOK: Lash Filler, Brow Bomber
2020-ban végeztem kozmetikusként és azonnal belevetettem magam a munkába. Még ebben az évben elvégeztem az első (de nem utolsó) szempilla lifting és szemöldök lamináló tanfolyamomat. Nagy volt a motivációm, ami azóta is töretlenül velem van.
Igyekszem a legjobbat kihozni magamból a szalonmunka és versenyek terén is. Egy év alatt több versenyen sikeres eredménnyel végeztem, műszempilla építés, szemöldök laminálás valamint szempilla lifting kategóriában is.
Ezt a lelkesedést, maximalizmust és szakmai tudást szeretném átadni leendő tanulóimnak is.

Az InLei márkaval 2021 év végén találkoztam először és a 2022-ben megrendezett az 1. InLei Szakmai nap alkalmával volt lehetőségem még közelebbről megismerni és nem csalódtam. Számos márka van jelen a piacon és én már megtaláltam a számomra megfelelőt. Bízom benne, hogy még sokan hasonló véleményen vannak/lesznek mint én. 
Az InLei márka komplex kezeléseivel (Brow Bomber és Lash Filler) fenntartható az egészséges szempilla és szemöldökállomány, mely számomra elsődleges cél.
Az oktatások során igyekszem minél részletesebben átadni a már meglévő tudásom, tapasztalatom a hozzám érkező tanulóknak, valamint utána is mindenben támogatom azokat, akik engem választottak oktatójuknak.