Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálat: info@inlei.hu / +36203190650

H-P 9.00-13.00

Bodnár-Pásztor Evelin

E-MAIL: pevelinnaturalbeauty@gmail.com
TEL.: +36 30 621 8838
SZALON CÍME: 3300 Eger, Deák Ferenc út 51.
OKTATÁSOK: Lash Filler, Brow Bomber

Bodnár-Pásztor Evelin vagyok, 2016-óta kozmetikus Egerben. 2024-ben az a megtiszteltetés ért, hogy csatlakozhattam az InLei oktatók csapatához.
De kicsit előre szaladtam... Gyere olvasd el, hogy jutottam ide!

Jártam jó képzésen és borzalmas képzésen is. Biztos Te is tudod, mire gondolok...
2023-ban kerültem kapcsolatba az InLei márkával és komplex kezelési protokolljaival. A Lash filler oktatás után a legnagyobb boldogság az volt számomra, hogy nem csak ott, a képzésen sikerült jól és szépen a munka, hanem utána a szalonban is, ahol már csak én voltam és a vendég, akiknek elégedettsége azóta is töretlen. Ez akkora löketet adott, hogy egy korábbi sikertelen laminálás oktatás kudarca után a Brow bomber anyagokat is kipróbáltam, ami áttörő sikert hozott nekem es a vendégeimnek is, így még ebben az évben elvégeztem a Brow Bomber képzést is.

Az InLei teljesen levett a lábamról. Komplex, csúcsminőségű, minden terméke és eszköze professzionális. Minden eredmény klinikai tesztekkel van alátámasztva, amit csak az InLei tudott felmutatni.
Csak követned kell a protokollt és az oktatói instrukcióikat, a sikered pedig garantált: boldog, elégedett, visszajáró vendégek.

Ha Te is erre vágysz és szeretnéd ezt a sikert megtapasztalni, várlak szeretettel Egerben! Oktatásaim alkalmával szeretném minden tudásom átadni Neked, hogy Te is megérezd azt a magabiztosságot, amit én is átéltem! Kérdéseiddel bátran keress elérhetőségeimen!